Gästboksarkiv

Då vi har bytt sida så har även vår gästboksfunktion ändrat lite på sig. På denna sidan hittar du våra kommentarer från ”andra sidan”

Skrivet av eeva, den 4. feb, 2013

Tack för ett bra samtal idag. Känns skönt att få en bekräftelse på saker som man egentligen innerst vet. Ibland vill man inte tro på sig själv bara. Jag ringer säkert åter dig när jag behöver få svar. Tack än en gång.

Skrivet av Monica, den 19. sep, 2012

Hej, hittade din sida härom natten och vet inte vad som hände. Helt plötsligt spreds ett lugn i kroppen (som fortfarande sitter i). Egentligen vill jag väl bara säga att du verkar både sympatisk och empatisk med en kompass som pekar rätt.

Jag vill bara skicka lite ljus och kärlek till dig och hoppas att du får må gott.

Kramar Monica

Skrivet av Magdalena Elnäs, den 5. sep, 2012

Hej å tack för samtalet idag. 🙂 Jag uppskattar verkligen människor med din gåva som orkar ge av sej själv till andra med hjälp av dina guider…Ibland är det ju svårt att bearbeta saker med sina närmaste eller vänner …Tack för att du finns …Fortsätt med goda arbete .kramar Magdalena Ps jättefin sida 🙂

Skrivet av Heike, den 29. jun, 2012

Hej och jätte tack för samtalet idag.Det är inte ofta jag söker upp medium men ibland behöver man bekräftelse på det man gör.Jag blev lite full i skratt när du sa att du inte fick direkt kontakt med min guide.Wolf är en speciell själ och han brukar vilja prata endast med mig och där kom dina guider in som mellanhand.Sömnen brukar dom ofta ta upp och jag vet det skämtas hej vilt om mina tidiga mornar på andra sidan,tider som sitter i sen jag körde tåg och gick upp kl 02 det har dom buskul åt vet jag:-)) Hoppas du inte dränerades på för mycket energi ,ni är inte dom första som säger så och får avsluta sittning tidigare.Wolf och jag har båda starka energier och tillsammans blir det ju dubbelt eftersom vi står så otroligt nära med varandra.Det var givande och jag tror att alla vi som sysslar med detta ibland behöver vända oss till medium för att få den där kicken som så väl behövs ibland.Ha en fortsatt fin sommar och jag återkommer gärna framöver igen.Tack så mycket Kerstin.

mvh Heike.

Skrivet av prästen som vet att din gåva inte är en lek., den 20. apr, 2012

Tack Kerstin Elisabeth! Jag har just haft ett långt och mycket fint samtal med dig! Jag är själv medial men det är inte så lätt att se klart i sina egna trassligheter alltid. Man stör sig själv liksom. Du var klockren! Jag har pratat med många, känner många som arbetar medialt – men jag måste säga att dina svar var mycket direkta och jag tror att det beror på din egen förmåga att förstå, tolka och inse problematiken i människors livssituation! Din förmåga att ta emot insikt är en stor del av att budskapen ramlar igenom din kanal så lätt! Jag tycker också mycket om din blogg, där du skriver om kvinnors perspektiv, frågor och utsatthet i sin önskan om att få relationer att fungera, män att älska, barn att må bra. Skriv mer! Kvinnors hemliga frågor till dig säger så mycket om hur kvinnor har det. Vad kvinnor bär på sina axlar och i sina hjärtan. Välsignad är du Kerstin Elisabeth!

Skrivet av Lena, den 4. apr, 2012

Tack Kerstin och tack till dina guider. Jag fick veta av er att siffran 3, 2012 skulle jag möta en man…och den 3 mars så hände det!

Som ni sa; en stor överraskning.
Håll nu tummarna för oss!
Tack än en gång
// Lena

Skrivet av Lina, den 17. feb, 2012

Tack Elisabeth för dina vägledning och deras svar nu ser jag min väg bättre.

mvh Lillla gubben och Lina:-)

Skrivet av Helena Bengtsson, den 1. nov, 2011

Tack Kerstin för att du i samspråk med dina guider gav mig kloka råd som jag nu kommer att följa. Nu behöver jag inte känna mig förvirrad mer, det känns fint! Tusen tack. Önskar dig en fin höst och vinter. Du är mkt duktig medialt!! :

Skrivet av Anna Eliasson, den 26. okt, 2011

Hej ! Har alltid haft gåvan och blivit frustrerad när jag inte kunnat hjälpa dom som bett mig om hjälp.Har så länge jag kunnat minnas sett och känt av andra energier och krafter. Det är så komplicerat men igår såg jag ex en kille som tog av sig sin tröja jag såg tröjan. Bad honom göra så igen och det var en av de bästa upplevelser jag haft inom detta. Sen har jag ett barn sin springer omkring i lägenheten. Jag har alltid velat se vad jag känner och gjorde tidigt en låt om det. Har suttit så många gånger och bett att dom ska visa sig men precis innan de gör det så har jag reagerat jätte rädd, Det hände något igår för det var många hemma hos mig. Jag ställde mig upp och bara fick vara med i dessa energier som fanns. De brukar leda rumt ´mig i lägenheten och visa och hjälpa mig hitta saker. De har kunnat prata genom mig och jag kan få kontakt genom automatisk skrift elr vad man kallar det. Blev så glad när jag hittade din sida för jag behöver någon som förklarar för mig om detta. Ha det bra Ciao

Skrivet av Anita C, den 28. aug, 2011

Hej Kerstin!

Tack för att du förutsåg hur orkanen i
N.Y skulle utvecklas.Tack vare det vågade min dotter stanna kvar på Manhattan.Otroligt vad dina guider kan.
Tack

Skrivet av Marie Levin, den 29. jul, 2011

Tack ! Är så glad min älskade bengal katt Spike kom hem igår precis som du sa. Han kom i bil … Snälla människor som rest med han i 2 timmar hit o dit för att hitta mig. du sa att han skulle komma till mig inom 24 timmar. att han gjorde en resa. allt stämde. TACK SNÄLLA !!! Marie