Medium, medial vägledning

Andligt medium och medial vägledning!

Mitt namn är Kerstin Kroné och jag har arbetat som medium och med medial vägledning i 18 år, men min andliga utveckling under 30 år. Jag
arbetar på heltid som medium och tar emot samtal från Sverige, Finland, Norge samt Europa. Som medium hjälper jag dig att svara på de frågor du har.

Vad är ett medium?

Sedan 1800-talet har man använt ordet medium till en person som kan förmedla andliga meddelanden. Förmågan att koppla samman två världar och föra budskap är något medium ofta förknippas med.

Medial vägledning

Jag verkar som ett medium som erbjuder medial vägledning i dess olika former. Medial vägledning ger jag via telefon och lyssnar på dig samt de funderingar som du har. Sessionen formas efter dina önskemål och behov.

Kontakta mig som medium för medial vägledning

Vill du ha medial vägledning av ett utbildat medium? Kontakta mig mellan 8.00-22.00. Du bokar en tid, som du känner passar dig och du bestämmer själv hur länge du vill prata. Under en session går vi igenom de frågor du har och jag ger medial vägledning.

Kontakta mig redan idag, jag väntar på ditt samtal!

 

Under Februari – Mars 2019 erbjuder jag ett extrapirs på 150kr för 20 min.